|
dhampir 11/18 moroi 15/24 school staff 3/6
|
|
na forumu dijaki, profesorji, varuhi in vsi ostali zaposleni volijo moroja, dampirja in predstavnika ostalega kolektiva (profesorji, varuhi) tedna! ta teden dd/mm/yy ti častni nazivi pripadajo moroju/ki name, dampirju/ki name in predstavniku kolektiva name.
|
|
| fm: dorm 001 | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
mrs. hawkings vice principal
Število prispevkov : 242 Reputation : 1 Join date : 24/05/2014 Kraj : montana
| Naslov sporočila: fm: dorm 001 Sre Maj 28, 2014 6:16 pm | |
| | |
| | | mikhail ivanov guardian
Število prispevkov : 49 Reputation : 16 Join date : 26/05/2014 Kraj : st. vladimir
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Pet Maj 30, 2014 7:18 pm | |
| v majhni obveščevalni napravici, slični walkie-talkie telefončku je zapiskalo. zopet so ga prebudili kriki, le da tokrat niso bili njegovi. zadnji teden je spal klišejsko rečeno kakor angelček. od kar je v rusiji ubil svojega očeta, zato ker so tega spremenili v strigoja je imel mikhail konstantne nočne more. ni minilo noči, da se ne bi sredi le te prepoten utapljal v lastnem kričanju. ni bilo tableta, uspavala, žganja, česarkoli s čimer bi lahko izbrisal tisto podobo pošasti žgočih rdečih oči.
z roko je zamahnil proti omarici in napravica je zadela tla. dvakrat je zamežikal, skobacal rjuho in se hitro opravil proti morojskem domu. bil je deževen in turoben dan. tudi temperature so bile za ta letni čas relativno nizke. gola in razkrita koža na njegovih prsih se je še pred vstopom na toplo uspela naježiti. "gospodična dragomir? - " tiho je pristopil do njene postelje. "leonie? vse je vredu. tukaj sem." je pomolčal in počepnil ob leseno ogrodje morojkine postelje. | leonie | | |
| | | leonie dragomir royal moroi
Število prispevkov : 147 Reputation : 40 Join date : 27/05/2014
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Pet Maj 30, 2014 7:39 pm | |
| MIKHAIL ! duh. njeno prekletstvo. pa vendar rešitev za mnoge težave - in včasih se njegovi uporabi preprosto ni mogla upreti. mogoče zato, ker je bil varuh ivanov tako vidno nesrečen, mogoče zato, ker ji je bilo preprosto mar zanj. in uspešno je ignorirala dejstvo, da se bodo stranski učinki prej ali slej pokazali. vse do sedaj. hladne roke so se ovijale okoli njenega vratu. so jo dušile ali objemale? dolgi nohti so se zarili v njeno mehko kožo. pred njo se je pojavil moški, za katerega je bila prepričana, da ga še nikoli v življenju ni videla - pa vendar so se ji njegove krvavo rdeče oči zdele znane. nekaj je še bolj stisnilo njen vrat. strigoj je stopal proti njej. zaslišala je pok svoje kosti in začutila njegove ledene ustnice, za tem pa ostre zobe. zakričala je. še nikoli ni bila tako zelo zmedena. tanka majica je je tesno ovijala okoli njenega prepotenega telesa, vračala se je iz prekletih sanj, ki jih je zamenjala za resničnost. vse dokler ni zaslišala njegovega glasu, ni vedela kje za vraga je in kaj se dogaja z njo. in vse, kar je čutila, je bil strah. "mikhail." njen glas je bil tih. šepet. zgrabila je njegovo roko, potrebovala je stik z nečim živim. "prekleto, zbudila sem te," je zaklela po nekaj sekundah tišine, še vedno vidno pretresena. | |
Število prispevkov : 49 Reputation : 16 Join date : 26/05/2014 Kraj : st. vladimir
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Pet Maj 30, 2014 8:02 pm | |
| "pomiri se. samo dihaj." ji je velel v mirnem in zbranem tonu. še kako predobro je poznal to silno tesnobo v prsih. "na akademiji sva. varna si. tukaj sem. vse je vredu. samo - samo nočna mora je bila." samo. nekoliko je zajecljal. svojo ogromno dlan je ovil okoli njene majcene in ledeno hladne. tresla se je. "bi mogoče vodo?" je vprašal komaj slišno. prosto dlan je položil na njeno čelo, samo da je preveril, ali je morojka slučajno vročična. nato je zdrknil pod njeno odejo. bila je čisto premočena. popustil je oprijem, ona pa se ga je še vedno močno oklepala kot pijanec plota.
nujno je potrebovala nekaj svežih oblačil, drugače bo še zares zbolela. "ah, leonie. vsega sem že navajen," kotički njegovih ustnic so se ukrivili v rahel nasmešek. "tole, da me zbujaš sredi noči je še mačji kašelj. bolj se mi smili tvoja cimra," se je pošalil. "poleg tega je to moja služba. to, da skrbim zate." bil je dampir, varuh. kaj drugega bi mu sploh še preostalo? "je pa res - če bi naju kdo videl bi si stvar mogoče razlagal čisto drugače," je nadaljeval in nakazal na njuni razgaljeni telesi in na tiste, ki tako radi otresajo svoje dolge in strupene jezike. | leonie | | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Pet Maj 30, 2014 8:21 pm | |
| MIKHAIL ! njegovim besedam je pustila, da so iz njenih misli izrinile vse drugo, vključno s spomini na sanje, ki so ji po celem telesu pustile kurjo polt. vedel je, kaj se dogaja z njo, ker je bilo to točno to, kar je odvzela od njega - in nikoli ni bila bolj hvaležna, da je bil prav on njen varuh, kot sedaj. "akademija." prikimala je, zmedena, a ozaveščena vsaj o tem, kje se nahaja. vse skupaj se je počasi začelo povezovati. njen položaj je dobival smisel. čudovita dampirska lastnost, da so bili vedno prijetno topli, ji je dajala občutek varnosti, ko se je močno privila k njegovim golim prsim. "da, prosim, vodo," je spravila iz sebe, a se že v naslednjem trenutku premislila. "ne... ostani tukaj. samo... ostani." čutila je, kako se je njeno telo počasi umirilo. dihanje, srčni utrip. tresla se je še vedno, a njegov objem ji je to skorajda preprečeval. "oh, kakšen mučenik si ti," je poskusila dopolniti njegovo šalo, a v stanju, v kakršnem je bila, je njen poskus razumljivo propadel. odkimala je ter se prisilila do tega, da mu je pogledala v oči - in šele takrat se je zavedala, kako zelo blizu sta si. "tvoja služba je, da me varuješ pred strigoji. tole bi moral početi šolski psihiater. ampak... hvala," je zamrmrala in za trenutek zaprla oči. napaka. vse podobe so se v trenutku vrnile nazaj vanjo in prepričana je bila, da se v tem dnevu ne bo več prav dosti naspala. "pozabljaš, da obvladam prisilo. če bi kdo prišel noter, se ne bi ničesar spomnil. kot se mogoče ne boš spomnil tudi ti," ga je zbodla. s šalami je več kot očitno odpravljala spomine na sanje, kajti to je bil očitno edini način za to. | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Pet Maj 30, 2014 8:41 pm | |
| "no, vseeno dvomim, da bi šolski psihiater prihajal k tebi sredi noči. oziroma dneva." je skomignil z rameni. nekoliko se mu je uspelo nasmehniti. ne glede v kakšem stanju je bila, še vedno je bila sposobna pokati šale. "kakšne so bile? sanje? si sanjala to kot ponavadi? podobe?" iz njegovih ust se je sprožil pravi plaz vprašanj. nerodno je pokašljal. "oprosti, ne bi te smel spraševati tega. verjamem, da je to trenutno zadnja stvar o kateri hočeš govoriti. lahko mi poveš, samo če bo tebi potem lažje." pogledal jo je. nekoliko se je pomirila. njegov topel, mišičast dotik ji je dobro del. očitno. "jaz naprimer nisem imel nikogar. s katerim bi se lahko pogovoril o svojim morah. čeprav dvomim, da bi mi kaj pomagalo." je odsotno skomignil z rameni. "ah, ja. dobro veš kaj menim o tvoji uporabi prisile, ampak v takšni situaciji bi verjetno utihnil in ti prepustil ta tvoj - čira čara moment." res je, uporabo prisile je podpiral samo v strogo določenih in urgentnih situacijah. ni mu bilo rado, da leonie uporablja prisilo, kar pa seveda ni pomenilo, da tega ni počela za njegovim hrbtom. pa saj ni bilo važno. "ohoho, za povrh tudi izkoriščevalska? res? kaj vse bom danes še izvedel in tudi ahm pozabil?" se je potuhnjeno zasmejal in nekoliko nagubal čelo ter svoje vprašanje podkrepil z privzdigom obrvi. | leonie | | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Sob Maj 31, 2014 6:50 am | |
| MIKHAIL ! "potem sem lahko samo hvaležna, da si ti tukaj. premalo ti plačujejo, mikhail." tokrat se ni šalila. odkimala je in se nezavedno še bolj privila k njemu. bila je pripravljena narediti vse, kar ji je predlagal, samo da bi te preklete sanje lahko pustila za sabo. "ne, ni bilo kot po navadi. bilo je bolj hladno, temno... rdeče." ugriznila se je v ustnico, kajti zdelo se ji je, da fizična bolečina - ali pa toplina, ki ji jo je nudil on, odvračata pozornost od njene trenutno sesute psihe. nadaljevala je, kajti huje pač že ni moglo biti. "bil je strigoj - ne, bila sta dva. eden je stal pred malo, drugi me je dušil. ampak ne hitro, vzel si je čas, počasi, mučno, in potem-" globoko je vdihnila in njeno drobno telo je zopet zatrepetalo. "oprosti." bil je sam, je rekel. mogoče je bil to katalizator njegovi zamorjenosti in v njej je tudi s tem vzbudil kanček sočutja. "torej jih še vedno imaš? more." izgledala je kar se da nedolžno, ki je povedala teh nekaj besed. preprosto morala je izvedeti, če se njeno delo obrestuje ali ne in bolje zanj, da je zadnjih nekaj dni spal kot ubit. "in tako bi jaz enkrat za spremembo rešila tebe," ga je poskusila zbosti in se nasmehniti. "ne vem, varuh ivanov. noč ima svojo moč in ne vem, v kakšne dimenzije naju bo ponesla, glede na najin trenutni položaj." namuznila se je in mu pustila da sam poveže njuno skorajšnjo goloto z njenimi neresnimi besedami. | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Sob Maj 31, 2014 12:17 pm | |
| zvenelo mu je tako znano. pozorno je poslušal. nudil ji je oporo.ob njeni razlagi sanj se je tudi mikhailu za trenutek stemnilo pred očmi. videl ga je. očeta. čisto drugačnega. v njem ni bilo zaslediti čisto nič več morojskega. njeno telo se je streslo. tudi sam se je predramil. "pozabi sedaj na to. bile so samo sanje. odpočiti si moraš leonie," je pomirjeno rekel in prikimal svojemu ukazu. "more? hm, ne. zadnji teden spim kot angelček." da se v tem skriva kaj nenavadnega, sumljivega - na to niti pomislil ni. "leonie, kdaj praviš so se tebi začele more?" v njegovem glasu je bilo jasno zaslediti košček suma. ustnice je nekoliko bolj strogo oblikoval v tanko, ravno linijo. privzdignil je obrvi. "res ne bi rad pojasnjeval nadrejenim, kaj ob tej uri počnem v dekliškem domu, ob postelji svoje varovanke. napol gol." zasmejal se je. pristno. nekaj je zaškripalo. mikhail je pozorno dvignil glavo in prisluhnil. nakazal ji je naj ostane tiho. odmev čevljev je bil čedalje glasnejši. nekdo se je približal vratom.iztrgal se je iz njenega oprijema in planil pokonci. očitno bo morojka res morala uporabiti prisilo. še preden bi se mu uspelo nekako izmuzniti je nekdo odprl vrata. bila je dežurna varuhinja. iskala je mikhaila, ni ga bilo v njegovih sobanah, a ga je očitno uspela najti. nekoliko nelagodno se je odkašljal in pristopil k varuhinji. s kotičkom oči je preveril leonie. očitno se je pretvarjala da spi. odlično se je pretvarjala. zaslužila bi si oskarja. ni imel časa za razlago, naslednja novica je iz mikhailovega obraza izbrisala kakršno koli sled nasmeška. "gospodična dragomir, zbudite se. odpeljati vas moramo na varno." - "strigoji so vdrli." je nekoliko bolj glasno sporočil rjavolaski. bravo, rdečeoki krvosesi očitno res niso imeli občutka za pravilen 'tajming'. "pri meni bo varna," je strogo presekal varuhinjo, ki je želela ugovarjati. očitno ga je ženska le razumela, saj se je hitro obrnila in odhitela nazaj proti ostalim. zaslišal je še več varuhov. začeli so se zbirati. dragomirjevo je moral spraviti na varno. čim hitreje. | leonie | | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Sob Maj 31, 2014 4:55 pm | |
| MIKHAIL ! ob njegovih besedah je le prikimala in mu podarila droben, a kar se da iskren nasmešek. bila je vesela, da ji je bil pripravljen prisluhniti, pa če tudi je bilo to le zaradi vse prej kot majhne plače, ki sta mu jo nudila njena starša. z denarjem ali brez - pravzaprav ji je bilo vseeno, samo da je bil ob njej. "odlično," je prikimala, ko ji je povedal za odsotnost njegovih mor. bila bi besna, če bi vse to delala zaman. besna in nesposobna - a za to sedaj ni bilo potrebe. a sum je v njem vendarle vzbudila. besede niso bile več potrebne; dotaknila se je njegove roke in ga pogledala v oči, prikimala in vanj spustila duha. njegova reakcija je ni skrbela, bolj pa to, ali ji bo še dovolil uporabljati svoj element na njem. vse se je odvijalo tako zelo prekleto hitro. koraki, vrata. mikhail je skočil pokonci, ona se je zavila v odejo in se delala, da spi. mislila je, da je najhuje, ker se jima lahko zgodi, vdor varuha, ki bi ju videl v tej nerodni situaciji. a soočiti sta se morala s peklom na zemlji. 'zbudila' se je prestrašena in skoraj bolj šokirana kot po tem ,ko se je prej prebudila iz nočne more. "varna? kako za vraga je sedaj kdorkoli varen?!" je skoraj zakričala, ko je varuhinja izginila izpred njunih oči. s strigoji se je soočila le malokrat v svojem že tako dokaj kratkem življenju in v tem trenutku na to ni bila pripravljena. "saj niso prišli zaradi mene?" je spravila iz sebe medtem ko je v sebi bezmejno paničarila. | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Sob Maj 31, 2014 7:28 pm | |
| panika. samo še tega mu je bilo treba. takoj, ko je varuhinja odšla je planil proti njeni omari. izvlekel je prvo jopico in trenirko, ki sta mu prišli pod roke in ju zalučal proti leonie. "ujemi!" - "in obleci se. k meni greva. ne morem okoli tekati. tak." je nekoliko prekinjeno izgobezdal in stopil pred zmedeno morojko. "prosim, samo brez panike. vidiš tole?" pokazal je na svoja znamenja, katera so mu sedaj že čisto prekrivala vrat in del hrbta. molnije, promise in zvezda. "tale," s prstom je pritisnil ob črno tintirano znamenje, katero je po obliki nekoliko spominjalo na zvezdo. "znamenje nosi rusko ime. dobiš ga, ko pobiješ toliko strigojev, da tvoji nadrejeni izgubijo štetje. sam vem, da sem jih pobil že več kot samo vojsko. lahko mi zaupaš." je prikimal in upal, da je morojki vpel vsaj malo miru. "ne bojo ti skrivili niti lasu. prej bodo morali preko mojega trupla. in zagotavljam ti, da me ni lahko kar tako ubiti." nekoliko se je nasmehnil, nato pa jo brez nadaljnih vprašanj poprijel za nadlaht in že sta zgrmela iz spalnice. vodil jo je po hodniku in stranskih poteh med domovi. vse se je odvijalo tako hitro. ko sta prišla do mikhailovih soban, jo je posedel, natočil kozarec vode in velel naj se ne premika. oblekel si je standardno črno srajco in hlače. "tisto prej," je spregovoril med oblačenjem. "vem, da nimam pravice, vendar ti ukazujem, da tega ne storiš nikoli več." zdel se je tako zbran in osredotočen. iz stare, že do dobra oguljene rjave usnjene torbe je vzel srebrni količek in si ga zataknil za pas. "dobro veš o čem govorim in lahko ti povem, da posledice prekomerne uporabe duha poznam še kako predobro. razkrinkala si se. vem, da je tole z nočnimi morami tvoje maslo leonie. lepo od tebe, vendar te vseeno prosim, da nehaš. da bi se tako žrtvovala zame? niti pod razno. velja?" še poslednjič se je obrnil proti razkuštrani morojki in v čakanju na odgovor zopet značilno nagrbančil čelo, kar je povzročilo privzdig njegovih temnih obrvi. | leonie | | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Sob Maj 31, 2014 8:10 pm | |
| MIKHAIL ! od nje je bilo pričakovano, da sledi varuhu, ki je svojega prvega strigoja ubil ko ona ni niti kobacala. morojem niso nikoli niti približno predstavili, kaj naj naredijo ob napadu strigojev in za to jih je leonie tisočkrat preklela. oblekla se je in mu sledila do njegove sobe, ne da bi zares povezovala in ozaveščala svoja dejanja. ta dan je bil preveč zanjo in njeno utrujeno psiho, ki je trpela ob uporabi duha in nočnih morah. a njen nagon za preživetje jo je pač gnal naprej. mirno je poslušala njegovo malo učno uro o znamenjih na njegovem vratu... ali bolje rečeno hrbtu. še nikoli ni videla toliko molnij na enem človeku in morala je priznati, da se je ob njem sedaj počutila še varneje. ob njem in njegovem majhnem zvezdastem znaku, ki ji bo po vsej verjetnosti rešil življenje. dobro. odmor. voda. končno je lahko zadihala, pa vendar ne za dolgo. če jo je prej izčrpaval tek po akademiji in skrivanje pred morebitnimi prežečimi strigoji, jo je sedaj zasipal on s svojim malim govorom. "mikhail." zmajala je z glavo in ga mirno opazovala, medtem ko se je popolnoma zbrano in hladno pripravljal na nekaj, kar je bilo njej do sedaj popolnoma neznano. srebren količek. njeni sošolci so jih izdelovali pri praktičnem pouku, ona pa je bila s svojim elementom neuporabna. "tega nikoli nisem želela skrivati pred tabo. nisem vedela, če mi bo uspelo. in očitno mi je. dolžna sem ti to." govorila je točno to, kar je mislila in vedela je, da se njen sogovornik zaveda tega. pogledal jo je in ona je pogledala njega. "bi umrl zame?" je rekla, mirno in tiho, sladko in nedolžno. ker če je bil odgovor pritrdilen z njegove strani, bi moral biti tudi iz njene.
| |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Sob Maj 31, 2014 8:56 pm | |
| "gosp -," utihnil je. že na začetku šolanja so ga učili da mora varuh svoje varovance, torej moroje nazivati z njihovimi priimki. sploh če so ti poleg vsega še plemiškega rodu. tako naj bi izkazovali spoštovanje in svojo podrejenost. "leonie. lepo te prosim leonie. nič mi nisi dolžna! mar ne vidiš, kako močno te razjeda? vem, da se začne z majhnimi rečmi, kot so ptički, zajčki, mucice in ostale male živali, vendar tudi vem, da pri temu nikoli ne ostane. kaj če se poškodujem? kaj če se poškoduje kdo, ki ti je blizu? staviti grem, da boš uporabila duha, da bi ozdravila tistega, ki bi te potreboval. se sploh zavedaš koliko reskiraš? čisto si podobna svoji materi." zopet je začel gobezdati. bilo je samo še vprašanje časa, kdaj se bo kateri od varuhov ustavil in potrkal na vrata ali mikhail rabi pisno prošnjo, da bi se jim pridružil. "če nekoga zasenčiš..." potem nastane sranje. tako mikhail, včasih je bolje da ostaneš tiho, že tako ji je moralo biti dovolj hudo. ni vedel koliko morojka ve o sposobnostih in uporabi svojega elementa ter kako zelo ji lahko udari na psiho, čeprav mu je z spretno odpravo nočnih mor že dokazala, da prav dosti. njuna pogleda sta se srečala. zaklenila. bi jo rešil? bi zanjo tvegal življenje? bi umrl? zakaj ga je vse skupaj tako spominjalo na tisto noč, ko je rešil svojega kretenskega brata, ubil svojega očeta in želel, da se dogodek ne bi nikoli zgodil? leonie ni bila issac. ni bila sebična, ni bila pokroviteljska. ona ni bila čisto nič morojskega. tako topla in ljubeča. še enkrat, bi umrl zanjo? takoj. najraje bi ji zakričal. umrl bi že samo če bi ga za to prosila ona. "to je moje delo. služba." je hladno odgovoril in kontriral svojemu umu. ponavadi je bil odličen v manipuliranju z lastnimi čustvi. tokrat se je raje obrnil stran. rjava usnjena torba je zadela lesena tla. prej lično zloženi količki so zaropozali. pograbil je še nekaj dodatnih stvari. ni je več pogledal. bal se je, da ga bo tokrat izdala lastna maska, katero si je zaradi takih primerov nadal že na prvem mestu. | leonie | | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Ned Jun 01, 2014 10:57 am | |
| MIKHAIL ! "in prej je razjedalo tebe. kako za vraga naj bi bilo to bolj sprejemljivo?" obsedela je na stolu in za nekaj trenutkov utihnila. izpraznila kozarec vode. premislila, preden bi lahko spet bleknila kaj nepomembnega ali napačnega. upala je, da jo bo lahko razumel, a upiral se ji je. ali pa se ona ni mogla zares poistovetiti z njim? "dobro veš, da sem živela točno tako. duha sem zadrževala v sebi, a sedaj vem, kako zelo sebično je bilo to od mene. moje poslanstvo je enako tvojemu, varuh ivanov. žrtvovati se za druge." ničesar ni obljubila tako kot je obljubil on, a sama sebi je izrekla dovolj veliko prisego. in kako prekleto težko je moralo biti varuh morojki, ki je sama sebi svoj največji sovražnik. "nikogar ne bom zasenčila, pomiri se. ni veliko ljudi, ki jih imam resnično rada... in ti tako ali tako ne boš umrl," je namignila na njegovo zvezdo. nekaj v njem se je premaknilo. izraz na njegovem obrazu se je spremenil in njegovi prej povezani in skoraj elegantni gibi so postali prekinjeni, medli. "potem mi dovoli, da ti ustrezno plačujem," je odgovorila, medtem ko ga je mirno opazovala. ne bi mu smela postaviti tega vprašanja - še posebej ne v trenutku, ko so na akademijo vdrli strigoji. in še preden so se iz hodnika zaslišali zamolkli odmevi korakov, je zaznala avro. mrtvo avro. mrtve avre. stekla je k njemu in ga potegnila k sebi, njegov obraz obrnila k njenemu in ga prisilila, da jo je pogledal. če bi se ji upiral, tega nikakor ne bi mogla storiti, a bil je voljan kot glina. "oprosti, mikhail, a zbrati se moraš. takoj zdaj." poljubila ga je na čelo in ga nato spustila stran od sebe v trenutku, ko so se strigoji s temnimi avrami ustavili pred vrati njegove sobe. | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Tor Jun 03, 2014 2:03 pm | |
| zakaj se je dekle sploh odločilo, da se žrtvuje za nekoga kot je on? ni bil vreden njene pomoči. "prosim te, ne vtikaj se več v moje življenje! nikoli te nisem prosil, da mi s pomočjo tvojega predragega elementa vzameš more. vem, da si mi hotela le pomagati, a ne smem pustiti, da se tako žrtvuješ zame. za vsem tem stoji veliko več, kot je le videti. veliko več bolečine, trpljenja in ta bolečina je še edina stvar, ki me ohranja pri trezni glavi. samo tako bom res lahko opravil svoj zadani cilj. srečen bom šele takrat, ko bom sam dosegel svoje zadoščenje." je nekoliko nepremišljeno izpustil v nesramnem glasu. tega si res ni zaslužila. poklapano je sklonil glavo in se zopet posvetil torbi z količki, čeprav je že šestič pregledoval, če res vse stoji na svojem mestu. ko je tako govorila o temu hudičevemu elementu, ga je vse skupaj samo še bolj podkurilo. ni vedel kaj ga je v tem trenutku bolj spravljalo ob živce - to da ga vse skupaj spominja na njegovega osovraženega polbrata ali to, da se je punca pripravljena uničevati pred njegovimi očmi, on pa ne bo mogel narediti čisto nič, da bi jo lahko rešil pred popolnim propadom. "ni res leonie! duh te bo uničil! zmešalo se ti bo! no pa mi zanikaj, da se ne počutiš totalno na tleh vsakič, ko ga uporabiš." zvenel je tako prekleto zaščitniško. pokroviteljsko. najraje bi jo zavil v vato in se po robu postavil vsakomur, ki bi se ji želel približati na manj kot meter. zmajal je z glavo. "ne razumeš. ne gre se mi za denar," prekinila ga je z nenadnim poljubom na čelo. gorel je. cel je gorel. "pojdi! skrij se v kopalnico. ne pridi ven dokler ti ne rečem oziroma dokler sam osebno ne pridem pote okej!?" potisnil jo je vstran. moral jo je spraviti od tu. "obljubim, da pridem pote. samo ne hodi nikamor!" njegove velike dlani so zaobjele njena ramena in jo nekoliko stresla. bitje njegovega srca se je pospešilo in skozi kri mu je planil nov val adrenalina. bila je tako krhka, da bi jo pod svojimi mišičastimi rokami zdrobil brez večjih težav. počakal je. ni smel dopustiti, da ga vidi takega. tako pošastnega. niti najmanj podobnega princu, ki pred nevarnostjo reši svojo ljubljeno princesko. zavihtel je srebrni količek in kotički njegovih ustnic so se zadovoljno zavihali v nasmešek. stopil je pred prag in se pogumno soočil z rdečeokim krvosesom. gosta rdečkasta tekočina je brizgnila po njegovem obrazu. strigoj z zapičenim količkom in prerezanim goltancem je obležal na tleh. | leonie | | |
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 Tor Jun 03, 2014 7:54 pm | |
| MIKHAIL ! presenetil jo je s svojim nesramnim tonom in skoraj sovražnim odnosom, ki ga je nenadoma izžareval. a bolj kot presenetil jo je prestrašil. nikoli ni bil tak do nje: od ledeno hladne vljudnosti na začetku njegove službe je počasi preraščal v vedno bolj in bolj odprto osebo, lahko bi celo trdila, da je bil do nje na nek svoj poseben način ljubeč. in sedaj je lahko samo široko odprla oči in ga gledala kot steklega psa. takega ga ni poznala. "oprosti. samo... oprosti." iz sebe ni mogla izdavite ničesar več. ni želela vedeti, kaj je njegov cilj, ni želela poznati njegovega zadoščenja. "ampak tega mi ne moreš prepovedati. preveč mi pomeniš, da bi mi to lahko preprečil," je skoraj zašepetala, medtem ko ga je gledala naravnost v oči. ni imela pojma, kaj se dogaja v njegovi glavi in od njegovega izbruha naprej ni več želela drezati vanj. želela si je le, da bi jo objel in ji povedal da bo vse še v redu, da bi ji pokazal, da mu ni popolnoma vseeno zanjo. "vsakega človeka nekaj uniči, prekleto! in mene bo duh. to dobro veš. in ja, na tleh sem. a ti si na tleh brez mene." pretiravala je - ali pa pač ne. ni mu mogla pustiti, da ostane tako zelo nesrečen in namesto duha bi jo razjedalo zavedanje, da bi mu lahko pomagala. in preden bi lahko karkoli dodala, jo je malodane porinil v kopalnico. še vedno je lahko čutila prijem njegovih močnih dlani na ramenih. preden je za sabo zaprla vrata, ga je premerila z očmi. njegov močan hrbet in roke, kot ustvarjene za klanje. "ne pusti me same na tem svetu," je rekla, preden se je zaklenila v kopalnico in se naslonila na lesena vrata, za trenutek zaprla oči in štela krike. ena, dva, tri. in ob četrtem se je odločila, da mikhailovega zadnjega krika ne bo slišala. nikoli. ko iz sebe izpusti samo najmanjši zvok, ki namiguje na bolečino, bosta njena prisila možnost ustvarjanja iluzij prišli prav - a šele potem, ko bo stopila iz te preklete male kopalnice. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: fm: dorm 001 | |
| |
| | | | fm: dorm 001 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |