hazel walker dhampir
Število prispevkov : 4 Reputation : 0 Join date : 31/05/2014
| Naslov sporočila: Something beautiful Sob Maj 31, 2014 12:28 pm | |
| Hazel Ann Walker ▲smart ▲book worm ▲kind ▲creative ▲passionate ▲impatient ▲adventurous ▲relationship hater ▲funny ▲sometimes childish ▲strong Dolgo nisem bila vredna nasmeška, dolarja ali izobraževanja, bila sem konec koncev rojena krvni vlačugi. Ampak letni časi so se menjavali kakor Vivaldijeve melodije in kakor hitro so se ritmi menjavali, so se izmenjavali tudi morojski ugrizi in dotiki. Lagala bi, če bi rekla, da sem se upirala, morda samo na začetku vendar tega se tako in tako nisem spominjala. Uživala sem v ugrizih in stvareh, ki jih še nisem poznala. Na srečo pa hrepeneča melodija dotikov ni trajala dolgo, presekal jo je eden izmed dampirjev, ki me je zvlekel iz te luknje in me dobesedno zabrisal pred akademijo. Njegove edine besede so bile "Nauči se pobrati. Nauči se boriti. Nisi zato tukaj, da se boš prodajala. Tu si, da boš varovala." ________________ Kljub njeni preteklosti pa je uspela dorasti v karizmatično žensko, ki se ni več bala sprejeti udarca ali ga vrniti. Tako svoje preteklosti ni objokavala kot bi to storila večina, veliko raje je uživala v fotografiranju, urjenju in drobnih rečeh, ki jih je življenje ponujalo. Bile je še vedno tiste vrste dekle, ki je verjela v romantiko, v drobne trenutke, dober pretep in druge priložnosti. Ni se bala smejati na glas ali se ponorčevati iz morojskega političnega sistema. Svoje dneve je zaključila z prebiranjem horoskopom in kozarcem vina v roki, ki ga je ukradla enemu izmed profesorjev. Ali pa je preprosto pristala v postelji z kakšnim dampirjem, le bolj poredko z moroji, ki so jo bolj ali manj odbijali. In tega se ni bala pokazati, konec koncev je bila močnejša.
| |
|
céleste bonnet dhampir
Število prispevkov : 14 Reputation : 0 Join date : 06/07/2014
| Naslov sporočila: Re: Something beautiful Pon Jul 07, 2014 3:22 pm | |
| zanimiva je tale hazel, priznam (: kakršna koli možnost, da v njeno življenje vključiva céleste? sprejmeta druga drugo, kljub napakam? something new vglavnem ;3 | |
|