mr. whitmore vice principal
Število prispevkov : 47 Reputation : 0 Join date : 29/05/2014
| Naslov sporočila: wanted ads Pet Maj 30, 2014 5:42 pm | |
| WANTED ADS
če potrebujete kakšno specifično osebo za vaš lik, je ta tema prava za vas. | |
|
arlo vosgerchian moroi
Število prispevkov : 20 Reputation : 1 Join date : 01/06/2014
| Naslov sporočila: Re: wanted ads Pon Jun 02, 2014 8:23 pm | |
| this ain't love it's clear to see but darling, stay with meif you take this wanted ad I'D LOVE YOU FOREVER, because it will be so amazing and fucking heartbreaking it's already making me cry! this girl (pick her a pretty, unusual/weird and unique name please,) bi bila dampirka aka njegova very own blood whore. stvar bi se zakomplicirala, ko ona prekine to njuno razmerje oziroma navezo, če temu lahko sploh tako rečemo. safr time for arlo begins! njen značaj ni omejen, tako da - prosto po prešernu. kakšna wild teenage girl varjanta. ne bi ravno rekla, da bi bila zaljubljena drug v drugega, vendar preprosto ne bi izdržala narazen if you get me. no? okay komad, ki popolno opiše njuno razmerje je stay with me and flawless lyrics can be found here. torej, če poslušate komad/preberete besedilo vam bo čisto jasno za kaj se gre. i guess. aha še face claim. she needs to be pretty of course! wanteds are: jenna dewan (tatum), kristin kreuk or arden cho or some other hot asian looking chick, danielle campbell, elizabeth olsen <3, emily browning, emma watson, kaya scodelario, lily collins itd. pm me and i'll be the happiest motherfucker ever! bai! | |
|